چه چیزی ذخیره می‌شود

ترجیح تم روشن/تاریک و سایر تنظیمات ضروری رابط کاربری در localStorage مرورگر ذخیره می‌شود.

چرا ضروری است

این داده‌ها فقط برای حفظ ترجیح شما بین صفحات لازم‌اند و بدون آن‌ها تجربه سایت ناپایدار می‌شود.

مدیریت

می‌توانید داده‌های سایت را از تنظیمات مرورگر پاک کنید؛ در این صورت ترجیح‌ها به حالت پیش‌فرض بازمی‌گردند.

تماس

اگر درباره ذخیره‌سازی سوالی دارید، از صفحه تماس با ما در ارتباط باشید.